Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2014 03:10

Луценко лобіює проведення президентських виборів в один тур

Луценко лобіює проведення президентських виборів в один тур
Юрій Луценко. Фото: grim.in.ua

З метою усунення хаосу на сході України і припинення подальшого розпалювання там сепаратизму вибори президента в нашій країні повинні пройти в один тур.

Таку впевненість в ефірі програми "Шустер LIVE" висловив екс-міністр внутрішніх справ, радник в.о президента України Юрій Луценко.

Політик, зокрема, зазначив, що в плани президента Росії Володимира Путіна входить зрив президентської кампанії в Україні. Тому, за словами Луценка, з її реалізацією не варто затягувати.

"Ми повинні перемогти в першому турі президентських виборів. Ні Тимошенко - Порошенко, ні Порошенко - Тимошенко, а той один, хто переможе Путіна, так як план Путіна - зірвати президентські вибори", - сказав екс-міністр.

Він спрогнозував, що якщо в другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко, схід України отримає сигнал: "Наших там немає, не йдемо на вибори".

"Не йдемо на вибори - нелегітимна влада, нелегітимна влада - продовження тієї свистопляски і хаосу, які влаштовують Кремль. Тому вибори повинні відбутися в один тур, і ми близькі до такої консолідації", - запевнив Луценко.

Політик також закликав кандидатів не повторювати помилку президентських виборів 2010 року, коли вони боролися один проти одного замість того, щоб домовитися про співпрацю.

"Демократичні партії зобов'язані очистити своє корумповане оточення і публічно запросити східні еліти, не причетні до кривавих злочинів Януковича, до спільного будівництва єдиної країни", - підсумував Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко лобіює проведення президентських виборів в один тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути