пʼятниця, 29 травня 2015 10:09

Льовочкіна вдруге викликали на допит

Льовочкіна вдруге викликали на допит

Міліція повторно викликає на допит до Головного слідчого управління нардепа "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна у справі вбивства екс-регіонала Олега Калашнікова.

"У зв'язку з неявкою Сергія Льовочкіна до МВС, органи слідства повторно направили йому повістку для проведення допиту в якості свідка, що призначений на 2 червня 2015 року", - повідомляє прес-служба МВС.

Повідомляють, що 28 травня Сергій Льовочкін не з'явився на допит у рамках розслідування вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова.

Міліція заявляє, що Льовочкіна викликають на допит для встановлення обставин знайомства його та загиблого Калашнікова.

Крім того, слідчі з'ясовуватимуть їхні взаємовідносини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов'язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі – пов'язаних із Партією Регіонів та передвиборчою компанією.

Раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Калашніков в бесідах з рідними і близькими розповідав про конфлікт із Льовочкіним і Сергієм Клюєвим.

Нагадаємо, Олег Калашніков був убитий 15 квітня на порозі власної квартири. Міліція розслідує кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Мовляв Льовочкін і Клюєв винні були Калашникову великі суми грошей за організацію політичних акцій.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкіна вдруге викликали на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути