Ексклюзиви
понеділок, 07 липня 2014 13:07

Льовочкін впливатиме на кулуарну політику — Фесенко

Льовочкін впливатиме на кулуарну політику — Фесенко
Фото: antikor.com.ua

Екс-голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін з поверненням у парламент зможе домовлятися та впливати на політику. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Володимир Фесенко, коментуючи його намір балотуватися на парламентських виборах.

"Льовочкін відбілює імідж. Проявляє себе по-новому, щоб позбутися прив'язки до колишньої влади і режиму Януковича. Також підтримує свій новий проект — "Партія розвитку України". Буде одним з лідерів. Хоча не виключаю, що може піти за мажоритарним округом, щоб підстрахуватись. У парламенті Льовочкін, безумовно, впливатиме на кулуарну політику. Оскільки має зв'язки з представниками бізнесу, добрих знайомих у нинішній владі та в опозиції. Зможе домовлятися. Впливатиме через інші партії, політиків та медіа, як співвласник телеканалу "Інтер". Знайде спільну мову з працівниками команди Порошенка. Не те, що він підтримуватиме Порошенка просто для нього це менше зло, ніж Тимошенко", - розповів він.

Експерт зазначив, що у партії Льовочкіна мало шансів.

"Скептично ставлюсь до цього проекту. Бо, перше, в них немає популярного лідера. А люди голосують не за партію, а за популярного лідера. Юрій Мірошніченко не чіпляє людей. Друге, їм треба знайти своїх виборців. Зараз на Сході та Півдні країни найбільш рейтинговий політик — Сергій Тігіпко. Також російськомовний електорат підтримає партію президента", - зауважив він.

Нагадаємо, Льовочкін керував Адміністрацією президента Віктора Януковича до грудня минулого року. Зазначимо, що у червні екс-представник Януковича у парламенті Юрій Мірошниченко очолив "Партію розвитку України". До неї також увійшли колишні члени Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін впливатиме на кулуарну політику — Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути