пʼятниця, 06 березня 2015 16:14

Льоня "Космос" розповів, як Янукович тягнув його у бордель

Льоня "Космос" розповів, як Янукович тягнув його у бордель
Фото: pl.com.ua

Колишній мер Києва Леонід Черновецький познайомився з екс-президентом України Віктором Януковичем у 1995 році, коли президент Леонід Кучма запросив деяких українських політиків і бізнесменів на зустріч з тодішнім главою Сполучених Штатів Біллом Клінтоном до Вашингтона.

Про це Черновецький розповів а ефірі програми "У гостях в Дмитра Гордона".

Увечері українські політики, гуляючи вулицями столиці США, раптом надибали бордель. "У Вашингтоні були публічні будинки або стрип-клуби, я не знаю, як вони називалися, - сказав Черновецький. - З великою червоною лампою нагорі".

"І ось цей мужик здоровий (Янукович - ред.) хапає мене за руку і каже: Льоню, пішли під червону лампу. Ну, по-перше, я його не знав, а, по-друге, я ніяк не хотів потрапити в публічний дім, тим більше вперше у Вашингтоні. Ось це була перша моя зустріч", - розповів екс-мер.

Політик додав, що в той день у стрип-клуб таки не пішов. Щодо Януковича, Черновецький відповів: "Я не впевнений, може, і він не пішов, не хочу говорити неправду, знаю тільки, що тягнув він мене дуже енергійно".

Зараз ви читаєте новину «Льоня "Космос" розповів, як Янукович тягнув його у бордель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути