вівторок, 28 жовтня 2014 15:31

Лідери ДНР плюють на думку народу та чекають на бунти - РНБО перехопила розмову

Лідери ДНР плюють на думку народу та чекають на бунти - РНБО перехопила розмову
AP

РНБО перехопила розмову ватажків так званої "ДНР" - бойовики сварилися через проведення псевдовиборів і говорили про можливий бунт на окупованих територіях Сходу.

Про це повідомляє "ТСН"

Силовики перехопили розмову ватажків найманців Олександра Бородая та члена КПУ і самопроголошеного спікера "ради" бойовиків Бориса Литвинова. Комуніст, зокрема, хотів повести на псевдовибори бойовиків свою "партію" і скаржився на те, що народ Сходу дуже скептично ставиться до ватажків так званої ДНР Дениса Пушиліна, Олександра Захарченка та Андрія Пургіна. За його словами, на Донбасі вже назріває "соціальний вибух і бунт".

Натомість Бородай відповів Литвинову, що бажання народу не має для нього ніякого значення. Як повідомлялося раніше, ватажок "ДНР" Захарченко назвав міста, які хоче знову залити кров'ю. Бойовики готуються захопити Краматорськ, Маріуполь та Слов'янськ.

Зараз ви читаєте новину «Лідери ДНР плюють на думку народу та чекають на бунти - РНБО перехопила розмову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути