Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2016 15:27

Квоти на експорт лісу допоможуть контролювати його вивіз - керівник депгрупи "Відродження" Хомутиннік

Квоти на експорт лісу допоможуть контролювати його вивіз - керівник депгрупи "Відродження" Хомутиннік

Посол Євросоюзу в Україні Х'юг Мінгареллі сьогодні, 18 жовтня, зустрівся із керівником депутатської групи "Партія "Відродження" Віталієм Хомутинніком.

Під час заходу Віталій Хомутиннік розповів послу ЄС в Україні, що депутатська група "Партія "Відродження" послідовно підтримує вектор України на євроінтеграцію і голосувала за всі проекти законів, необхідні для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, а також за виконання вимог Євросоюзу щодо візової лібералізації з Україною.

Сторони обговорили стан впровадження реформ в Україні, ефективність роботи Верховної Ради та питання подальшої співпраці з ЄС. Віталій Хомутиннік заявив про готовність "Партії "Відродження" підтримати "енергетичний пакет" законопроектів, подальше проведення судової реформи та якнайшвидше призначення нового складу ЦВК.

Під час зустрічі сторони також торкнулися проблеми зняття мораторію на експорт лісу-кругляка, що є однією з умов отримання чергового траншу у 600 млн євро макрофінансової допомоги Євросоюзу для України. "Щодо скасування мораторію на експорт лісу-кругляка депутатська група "Партія "Відродження" пропонує шукати компроміс. Альтернативним рішенням може бути скасування мораторію з одночасним запровадженням таких інструментів як встановлення експортного мита, дозволеного в рамках зобов'язань України у СОТ, або квотування експорту лісу-кругляка. За допомогою таких інструментів Україна зможе контролювати обсяг експорту лісу та не дозволяти надмірний його вивіз", - зазначив Віталій Хомутиннік.

Зараз ви читаєте новину «Квоти на експорт лісу допоможуть контролювати його вивіз - керівник депгрупи "Відродження" Хомутиннік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути