Ексклюзиви
середа, 27 липня 2016 23:16

Квіташвілі прокоментував призначення Супрун керівником МОЗ

Квіташвілі прокоментував призначення Супрун керівником МОЗ

Міністр охорони здоров'я 2014-2016 роках Олександр Квіташвілі позитивно оцінює призначення Уляни Супрун виконуючою обов'язки глави МОЗ. Про це він заявив телеканалу "112 Україна".

"Таких патріотів треба шукати. У неї величезні знання. Сподіваюся, що їй дадуть можливість зібрати хорошу команду. Ніякі групи інтересів вона не представляє і не може представляти. Це кваліфікований кадр, я готовий їй допомогти максимально", - сказав Квіташвілі.

Водночас заступник голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, нардеп Олег Мусій проти такого призначення. Пояснив, що Супрун не вистачає досвіду.

"МОЗ – це структура, яка потребує розуміння і щоденного вирішення поточних проблем. І тут я бачу найбільшу проблему для Супрун. З іншого боку – вона відомий волонтер, парамедик, хоча мені невідомо, чи лікар вона за освітою і чи має ліцензію. Це буде питання для мого депутатського звернення... Якщо це дійсно претендент на міністра, я не готовий голосувати за такого міністра охорони здоров'я", - заявив Мусій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ - новий керівник (оновлено)

Нагадаємо, 22 липня Кабмін призначив волонтерку Уляну Супрун на посаду заступника голови МОЗ.

Супрун за фахом - лікар. Народилася у США. За походженням - українка. Разом із чоловіком Марком Супруном під час Революції гідності переїхала в Україну.

У травні 2014 року подружжя створило організацію "Захист Патріотів", щоб забезпечити бійців належним медичним досвідом.

Зараз ви читаєте новину «Квіташвілі прокоментував призначення Супрун керівником МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути