Ексклюзиви
неділя, 16 лютого 2014 04:51

Крізь розібрану барикаду на Грушевського вже пропускають машини з піском

Крізь розібрану барикаду на Грушевського вже пропускають машини з піском
Фото: youtube.com

До першого кордону барикад на вулиці Грушевського у Києві підвозять мішки з піском. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Частина, зведеної активістами, барикади була розібрана в суботу ввечері за допомогою двох бульдозерів. Техніки на місці вже немає, натомість мітингувальники пропускають крізь утворену "діру" в барикаді автомобілі з піском і вапняною сумішшю.

Активісти стверджують, що мішки підвозять або для укріплення барикад за умов плюсової температури, або ж для облаштування контрольно-пропускного пункту на вулиці Грушевського.

Раніше народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков заявив, що до ранку неділі протестувальники виконають вимоги другого "закону про амністію", згідно з яким влада обіцяє мітингувальникам закрити всі порушені кримінальні справи в обмін на звільнення ними адміністративних будівель і розблокування руху на вулицях.

Зараз ви читаєте новину «Крізь розібрану барикаду на Грушевського вже пропускають машини з піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути