Ексклюзиви
неділя, 10 листопада 2019 14:15

Корнієнко став головою партії "Слуга народу"

Корнієнко став головою партії "Слуга народу"
Новим керівником партії "Слуга народу" обрали Олександра Корнієнка. Фото: mind.ua

Новим главою президентської партії "Слуга народу" став народний депутат та перший заступник голови фракції 35-річний Олександр Корнієнко.

У своїй промові Корнієнко пообіцяв провести законодавчі зміни щодо політичних партій. Також новий керівник розповів, що "Слуга народу" планує створити громадський хаб для обговорення законопроектів і статут партії, передає РБК-Україна.

Корнієнко додав, що його партія повинна сексуально приваблювати українців.

"Партія повинна бути сексі для кандидатів, повинна збуджувати", - підкреслив він.

Керівник політсили також анонсував новий етап тренінгів для "слуг народу", розглядаючи варіанти Трускавця, Єгипту і Буковелі.

Корнієнко відомий широкому загалу як громадський діяч у сфері неформальної освіти, один із засновників та керівників СІМ - Спілки Ініціативної Молоді. До того як піти у велику політику, він провів понад 100 навчальних заходів для молоді і третього сектору. У 2009 році Корнієнко отримав номінацію "Молодий тренер року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги народу" зібралися на партійний з'їзд: фото

У партійному списку "Слуги народу" Корнієнко займає сьомий номер. Під час президентських виборів виконував роль координатора команди Зеленського. У партії Корнієнка характеризують, як сильного лідера.

Також наголошується, що новий керівник "Слуги народу" не боїться спілкуватися з пресою і розповідати про цілком конкретні політичні реалії.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, лідер партії "Слуга народу" склав свої повноваження. Це зробив на з'їзді партії, що відбувається сьогодні, 10 листопада у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Корнієнко став головою партії "Слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути