пʼятниця, 25 квітня 2014 06:22

Коновалюк вважає, що загальні вибори стануть політичною панацеєю для України

Коновалюк вважає, що загальні вибори стануть політичною панацеєю для України
Валерій Коновалюк. Фото: 112.ua

Кандидат у президенти України Валерій Коновалюк, як вихід з політичної кризи в країні, запропонував провести дострокові загальні вибори.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зокрема, на думку політика, виходом з гострої політичної кризи є дострокові вибори.

"Ми бачили, як в критичний момент розбіглися Верховна Рада і представники колишньої більшості, коли необхідні були політичні рішення, які не допустили б кровопролиття 20 лютого"​​, - зазначив Коновалюк.

За його словами, необхідно провести вибори всіх гілок влади і знайти ефективні механізми децентралізації влади та перерозподілу фінансових ресурсів.

"Вихід тільки один: провести загальні вибори, дати можливість людям обрати ту владу, яка буде нести перед ними відповідальність, висловити свою позицію і знайти механізм, який буде вести до децентралізації, перерозподілу фінансових ресурсів, щоб на місцях вирішувалися проблеми", - уточнив Коновалюк.

Крім того, на його думку, нинішнє керівництво держави під час поїздок на схід України повинно зустрічатися не тільки з представниками місцевої влади та мітингувальниками, а ще й з населенням, яке не бере участі в акціях протесту.

"Якщо приїжджає прем'єр-міністр України і зустрічається з губернатором — цього недостатньо. Необхідно також зустрічатися не тільки з тими, хто блокує адміністративні будівлі, а й з громадськістю, з простими людьми, які живуть поруч", - вважає кандидат у президенти.

Зараз ви читаєте новину «Коновалюк вважає, що загальні вибори стануть політичною панацеєю для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути