пʼятниця, 21 жовтня 2016 18:32

Кононенко і Абромавичус зустрінуться у суді

Кононенко і Абромавичус зустрінуться у суді

Народний депутат, заступник голови фракції БПП Ігор Конононенко чекає зустрічі з екс-міністром економіки України Айварасом Абромавичусом у суді за позовом про захист честі і гідності

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne.

"Це - позов про захист честі і гідності щодо публічних звинувачень пана Абромавичуса, які пізніше підтвердило розслідування НАБУ. І я подав позов до суду. Суд кілька разів повертав мені документи з тим, що нібито вони були неправильно оформлені. І, нарешті, після 4-х місяців документи прийняли. На 20 число наступного місяця призначили засідання. Я маю надію, що розгляд цієї справи буде відкритий і об'єктивний", - поінформував Кононенко.

Зі слів народного депутата, він сподівається що в судовому провадженні використають матеріали розслідування НАБУ.

"Я маю надію, що розгляд цієї справи буде відкритий і об'єктивний. Що до нього долучать матеріали розслідування НАБУ. Сподіваюся, що істина переможе", - сказав заступник голови фракції БПП.

Як раніше повідомляло видання "Дзеркало тижня", Абромавичус у свідченнях НАБУ не надав фактів тиску на нього Ігорем Кононенком. Відсутність фактів тиску підтвердили в Генеральній прокуратурі України.

Нардеп вимагав відкритого судового слухання і висловив сподівання, що журналісти отримають повний доступ до його матеріалів. Засідання призначили на 23 листопада 2016 року в столичному суді.

Зараз ви читаєте новину «Кононенко і Абромавичус зустрінуться у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути