вівторок, 13 січня 2015 11:15

Колишній "прем'єр" ДНР розповів про свої стосунки з помічником Путіна

Колишній "прем'єр" ДНР розповів про свої стосунки з помічником Путіна
Фото: expres.ua

Колишній лідер бойовиків Олександр Бородай спілкувався із представниками адміністрації президента Росії, однак наполягає, що це було "епізодично".

Про це він розповів в інтерв'ю виданню BBC, пише Українська правда.

Відповідаючи на запитання, які в нього були стосунки з Раппопортом і Авдєєнком - людьми, які раніше працювали в адміністрації Путіна, Боробай відповів: "Так. Практично жодних, якщо чесно. Справа в тому, що я стикався з командою, скажімо так, Владислава Суркова досить епізодично. Звичайно, я зустрічався й із Сурковим, і із представниками його команди, але із представниками команди мінімально - я більше спілкувався із самим Владиславом Сурковим", - сказав він.

"Оскільки я, властиво, був офіційною особою "ДНР" - до 8 або 9 серпня прем'єр-міністром, а після, до середини жовтня, генеральним радником у статусі першого віце-прем'єра - звичайно, я комунікував з деякими посадовими особами Російської Федерації", - зізнався він.

"А з Раппопортом і Авдєєнком - так, я їх знаю, але я з ними спілкувався вкрай мало. Єдине, що я, дійсно, добре пам'ятаю прізвище Авдєєнка, тому що ми з ним вчилися на одному курсі. Він теж закінчував філософський факультет Московського державного університету", - додав Бородай.

"Звичайно, я вам деталі нарад повідомити не можу. Але, природно, обговорювалася доля "ДНР". Допомога народу Донбасу. Звичайно, я, так сказати, консультував і Владислава Суркова, і деяких інших людей із приводу обстановки", - розповів Бородай.

Раніше лідер бойовиків Ігор Гіркин заявляв, що Бородай був людиною Суркова. Владислава Сурков - помічник президента РФ Володимира Путіна. Олександр Бородай з 16 травня по 7 серпня 2014 був "прем'єр-міністром" самопроголошеної Донецької народної республіки.

Зараз ви читаєте новину «Колишній "прем'єр" ДНР розповів про свої стосунки з помічником Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути