Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2015 13:54

Клюєв відкупився від Генпрокуратури мільйонами доларів - журналіст

Клюєв відкупився від Генпрокуратури мільйонами доларів - журналіст
Фото: ipress.ua

Для того, щоб Генпрокуратура зняла Андрія Клюєва з розшуку він заплатив кілька мільйонів доларів.

Про це в інтерв'ю Телекритиці розповіла шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна.

"Для прикладу історія, яку озвучую вперше. Середина червня. Напередодні голосування за заміну Махніцького на Ярему я випадково дізнаюся, що Андрій Клюєв знятий з розшуку Генпрокуратурою. Голосування призначили на четвер, а в середу ввечері Клюєва знімають з розшуку. Все! Немає до нього більше ніяких претензій! Наскільки я знаю, коштувало це немало - кілька "лямів зелені". У той час я якраз збиралася летіти до Москви на зустріч з Олександром Януковичем, знову-таки для книги. Думала заодно і Клюєва спробувати записати", - розповіла Кошкіна.

Вона зазначила, що брат Клюєва Сергій розповів, що Андрій знаходиться в Києві.

"Отже, у середу ввечері він знімається з розшуку, але публічно це ніяк не оголошується. У четвер вранці в Раді я підходжу до його брата Сергія з проханням про зустріч з Андрієм. Я, - кажу, - до Москви збираюся. "Так він в Києві!"- весело відповідає Сергій. Цікаво що, "книжкову" мету зустрічі з Андрієм Петровичем я йому сформулювати просто не встигла - він так був упевнений, що вони все "порішали", що випалив радісну для нього новину мені прямо в обличчя. При цьому не особливо замислюючись про наслідки. В четвер, як і планувалося, Рада проголосувала за Ярему. Ввечері того ж дня СБУ знову поставило Андрія Клюєва в розшук - вже по своїй лінії", - розповіла Соня Кошкіна.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв відкупився від Генпрокуратури мільйонами доларів - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути