Ексклюзиви
неділя, 09 лютого 2014 14:21

Кличко публічно закликав Януковича влаштувати дебати на Майдані у наступну неділю

Кличко публічно закликав Януковича влаштувати дебати на Майдані у наступну неділю
Фото: lenta-ua.net

Опозиція закликає усіх небайдужих людей чинити спротив владі через загальнонаціональний страйк. Про підготовку до нього під час 10-го Народного Віча на Майдані оголосив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

"Ми використовуємо будь-яку можливість вирішити цю кризу в нашій країні. Бо ми знаємо, хто несе усю відповідальність за те, що відбувається - це Віктор Янукович. Багаторазово казав йому на переговорах, що ми можемо шукати будь-які шляхи, але люди вимагають одного: зміни правил гри, перезавантаження влади", - сказав Кличко під голосні вигуки людей "Банду геть!"

Кличко каже, що запевняв Януковича: "Люди не будуть чекати півроку, поки зміниться Конституція. Люди вимагають одного: дострокові президентські вибори".

На думку Кличка, влада зараз хоче дістати із шафи свою "стару пісню": "Починаються питання: наша-не наша мова, наші-не наші герої. Хочуть перевести усе в громадянську війну".

Кличко нагадав, як Янукович пропонував йому влаштувати публічні дебати. У свою чергу Віталій запропонував Януковичу наступне:

"Я хочу його запросити у наступну неділю сюди, нехай почує дебати із людьми, почує, що вони думають!".

Після цього політик оголосив пункти подальшого плану дій:

"Що ми маємо робити: самооборона повинна працювати у кожному місті, містечку чи районі. Друге: акція "Не бійся, ти українець", стає масовою. Щоб довести, що наша боротьба має сенс, давайте вивісимо національні прапори та стрічки на балконах. Третє: потрібен всеукраїнський страйк: хочаб на одну годину вийти на вулицю і сказати: "Не бійся, ми будемо боротися і будемо переможцями". Створюйте ініціативні групи з підтримки страйку", - звернувся Кличко до людей.

Зараз ви читаєте новину «Кличко публічно закликав Януковича влаштувати дебати на Майдані у наступну неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути