Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 19:05

Кличко про Власенка: "Так і мене можна позбавити мандата, бо ще маю спортивну ліцензію"

Кличко про Власенка: "Так і мене можна позбавити мандата, бо ще маю спортивну ліцензію"
Фото: news.liga.net

Влада має намір позбавити мандатів половину парламенту, аби в опозиції не було можливості впливати на якісь рішення.

Про це сказав голова фракції УДАР Віталій Кличко, коментуючи сьогоднішнє судове засідання Вищого адміністративного суду щодо народного депутата Сергія Власенка.

Кличко підкреслив, що позов проти нардепа є абсолютно політичним.

"Сьогодні немає жодних підстав говорити про те, що немає політичної складової (у цій справі — ред.). У засідання суду по тому позову, який є, сто відсотків є політична складова. Влада, на сьогоднішній день, намагається зробити з парламенту зборище маргіналів", - підкреслив лідер УДАРу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо надію, що суд ухвалить справедливе рішення по Власенку" - Тягнибок

Він додав: "За тим самим принципом, за яким вони діють сьогодні, вони хочуть витесати пів парламенту. І я впевнений, якщо виходити з цієї логіки, то те, що сьогодні Арсеній Яценюк був захисником пана Власенка, то його також можна позбавити депутатського мандату. Я також ще не припинив свою спортивну ліцензію і також можна знайти підстави, аби я не був народним депутатом. І таких підстав знайдеться багато, якщо на те буде бажання. А воно у влади є: щоби опозиція не мала можливості впливати на будь-які рішення.

Політик зауважив, що все ще залишається шанс того, що ВАСУ прийме правильне рішення щодо Власенка і мандату його не позбавлять.

"Я впевнений, що ми, на сьогоднішній день, відстоюємо правду, справедливість і це дає нам сили. Впевнений в тому, що судді на сьогодні не впевнені і, я сподіваюся, що завтра рішення буде. Бо будь-яких підстав винести рішення про те, що Власенко є адвокатом, немає", - підкреслив Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «Кличко про Власенка: "Так і мене можна позбавити мандата, бо ще маю спортивну ліцензію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути