Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2014 03:20

Київ стає столицею українського свавілля і повністю знаходиться в руках бойовиків - Царьов

Київ стає столицею українського свавілля і повністю знаходиться в руках бойовиків - Царьов

Київ стає столицею українського беззаконня, і ніяка влада, навіть судова, в ньому фактично не діє. Про це кандидат в Президенти України, народний депутат Олег Царьов написав на своїй сторінці в Facebook.

Політик нагадав, що в середу, 16 квітня, в Апеляційному суді Києва слухалася справа колишніх співробітників розформованого спецпідрозділу "Беркут". "Їх нова влада абсурдно звинувачує в нібито розстрілі євромайданівців в лютому", - зазначив він.

Царьов повідомив, що підтримати своїх колег прийшли близько 70 екс-бійців "Беркута", але ближче до 17 години біля будівлі суду з'явилося близько двох десятків прихильників "Самооборони майдану" і "Правого сектора". Він додав, що до будівлі Апеляційного суду також під'їхало 5 мікроавтобусів з озброєними бойовиками.

"В міліціонерів полетіли світлошумові гранати і петарди, людям довелося зайти в будівлю суду. Весь цей безлад тривав приблизно до половини дев'ятого вечора, при цьому наряди міліції і "Грифона", які перебували поруч з судом, нічого не робили", - підкреслив політик.

Царьов повідомив, що тільки в 20.30 лідер активістів з кимось зв'язався по телефону і, судячи з усього, отримав команду "відбій".

"Як видно з цих подій, столиця повністю знаходиться в руках бойовиків", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Київ стає столицею українського свавілля і повністю знаходиться в руках бойовиків - Царьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути