середа, 19 червня 2019 17:53

Київ може відновити торгівлю з ДНР і ЛНР - Кучма назвав умову

Київ може відновити торгівлю з ДНР і ЛНР - Кучма назвав умову
На засіданні ТКГ у Мінську 5 червня Леонід Кучма озвучував тези про скасування економічних обмежень щодо окремих районів Донбасу. Згодом заявив, що то були лише його думки

Київ буде обговорювати рішення про зняття торгівельної блокади з окупованих територій Донбасу лише після того, як окупанти повернуть українські активи під контроль України.

Про це заявив очільник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, передає його прес-секретар Дарка Оліфер.

"Вся наша робота має бути дорогою з двостороннім рухом, усі процеси повинні відбуватися виключно на засадах обопільності. Тільки після повернення українських активів в українське правове поле може йтися про перегляд рішення РНБО щодо впровадження торгівельних обмежень щодо ДНР і ЛНР", - зазначив Кучма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Адміністрації президента пояснили умови зняття економічної блокади з Донбасу

Блокада окупованих територій Донбасу почалася з 26 грудня 2016-го. 26 липня 2017-го Укренерго повністю припинило постачати електроенергію в ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Київ може відновити торгівлю з ДНР і ЛНР - Кучма назвав умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути