вівторок, 18 квітня 2006 10:54

Каськів думає, що Кличко створив одноразову коаліцію

Голова "ПОРИ" Владислав Каськів вважає, що блок Кличка "ПОРА-ПРП" створювався винятково під вибори, а зараз його суб"єкти можуть діяти самостійно. Про це він повідомив на прес-конференції.

- Блоку "ПОРА-ПРП" не існує формально, тому не можна говорити про розкол (блоку), - сказав Каськів.

Він упевнений, що коаліція, створена блоками Юлії Тимошенко, "ПОРА-ПРП" й "Громадський актив Києва" одноразова, тобто проіснує до призначення секретаря Київради.

Окрім того, Каськів повідомив, що не має наміру брати участь у створенні будь-яких коаліцій у Київській міській раді до прийняття плану розвитку Києва.

За його словами, "ПОРА" має намір провести консультації з мером Києва Леонідом Черновецьким та лідерами депутатських фракцій у Київраді для розробки такого плану. Також Каськів сказав, що "ПОРА" готова пожертвувати своїми місцями в Київраді.

Він не зміг назвати кількість представників "ПОРИ", які пройшли в Київраду в складі блоку Віталія Кличка "ПОРА-ПРП".

14 квітня БЮТ, ГАК й "ПОРА-ПРП" заявили про намір створити більшість у Київраді.

БЮТ одержує 41 місце в Київраді, блок Леоніда Черновецького - 21, блок "Наша Україна" - 15, блок Віталія Кличка "ПОРА-ПРП" - 14, Партія регіонів - 9, "Громадський актив Києва" - 7, Соціалістична партія - 7, Народний блок Литвина - 6 місць.

10 грудня 2005 року партії "Пора" й "Реформи й порядок" домовилися створити блок "Громадянський блок "ПОРА-ПРП" на вибори, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Каськів думає, що Кличко створив одноразову коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути