четвер, 08 грудня 2016 14:46

Хто наступний після Новинського? - прогноз екс-депутата

Хто наступний після Новинського? - прогноз екс-депутата

Після депутата-"опоблоківця" Вадима Новинського Генпрокуратура може взятися за його колегу Юрія Бойка. Про це Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Луценко кілька разів згадував про достатні факти щодо Юрія Бойка. Але Бойко жодного документа, з яким його можна звинуватити, особисто не підписував. Були колективні рішення уряду і Верховної Ради, або підписи інших осіб. Він не дурний чоловік. Тому чекати на матеріальні докази не доводиться, тільки на свідків. Поки що може бути хтось дрібніший. Не настільки обережний, як верхівка Партії регіонів", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як голосували за "доторканність" Новинського

Під прицілом ГПУ половина складу парламенту, вважає Чорновіл.

"Найрезонансніші речі концентруються навколо "Опоблоку", але може бути хто завгодно інший. Справи по дрібних злочинах, які легше доводити до суду, є щодо депутатів всіх фракцій без винятку. Депутатів, які по-дрібному порушили Кримінальний кодекс, близько половини у Верховній Раді. Щодо них можна чітко висувати звинувачення", - сказав він.

8 грудня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Вадима Новинського.

Він фігурує у справі про викрадення 2013 року помічника колишнього предстоятеля Української православної церкви та узурпації влади екс-президентом Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «Хто наступний після Новинського? - прогноз екс-депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути