четвер, 03 вересня 2015 08:18

Холдинг Януковича - під санкціями США, Росія розмістить свою авіабазу в Білорусі - найважливіші новини за ніч

Холдинг Януковича - під санкціями США, Росія розмістить свою авіабазу в Білорусі - найважливіші новини за ніч

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч четверга, 3 вересня.

1. У список санкцій США у зв'язку з діями по дестабілізації України потрапили ще 29 російських компаній, серед яких опинився і український "Мако Холдинг" Олександра Януковича. Крім того, до нового списку увійшли 15 російських нафтових або нафтогазових компаній, пов'язаних з подсанкціонной компанією "Роснефть".

2. 16 фігурантів подій під стінами ВРУ залишені під вартою без права застави. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

3. Кабінет міністрів ухвалив поставу, яка припиняє практику застосування єдиного тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

4. Росія має намір розмістити на території Білорусі авіаційну базу "для охорони повітряного кордону союзної держави". Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

5. Черговий путінський "гумконвой" приїде на Донбас 17 вересня. "Гуманітарний конвой" МНС Росії 17 вересня доставить в так звану "ДНР" вантаж шкільних підручників", - повідомляє один з сайтів терористів.

Зараз ви читаєте новину «Холдинг Януковича - під санкціями США, Росія розмістить свою авіабазу в Білорусі - найважливіші новини за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути