Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2012 08:39

Губський викрав печатку і їде до Києва?

Губський викрав печатку і їде до Києва?
"Беркут" побив пікетувальників і дозволив голові комісії Максиму Онищенку забрати печатку. Фото: progolovne.ck.ua

Відділення міліції в місті Каневі Черкаської області пікетують опозиціонери. Півсотні осіб з наметами і прапорами чергують біля міліції. Разом із ними перебуває народний депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко.

"Ми вимагаємо аби міліція пояснила причини сьогоднішнього нічного нападу на окружком, – каже кандидат в народні депутати від опозиції Леонід Даценко. – Всупереч закону, який прямо забороняє вивозити з приміщення окружної виборчої комісії печатку, загін міліції "Беркут" побив пікетувальників і дозволив голові комісії Максиму Онищенку забрати печатку і виїхати разом із нею з приміщення ОВК в невідомому напрямку. Я думаю, що Онищенко, взявши печатку, разом із моїм суперником Богданом Губським уже їдуть до ЦВК аби здати документи в центральну виборчу комісію".

Губський разом із Онищенком позавчора намагалися здати в ЦВК документи про "перемогу" олігарха, однак Жанна Усенко-Чорна завернула їх. Учора після повернення Онищенка з Губським до Канева окружна комісія намагалася відновити роботу. Причому, спостерігачі від опозиції знайшли в урнах для сміття порвані оригінали протоколів дільничних виборчих комісій.

Нагадаємо, що згідно з даними сайту ЦВК перемогу на окрузі здобув Богдан Губський. Однак протоколи з мокрими печатками свідчать, що олігарх програв Леонідові Даценку майже 5 тисяч голосів.

Зараз ви читаєте новину «Губський викрав печатку і їде до Києва?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути