вівторок, 26 липня 2016 18:45

Губернатор Мельничук: На програму екстреної медичної допомоги виділять 20 млн грн

Губернатор Мельничук: На програму екстреної медичної допомоги виділять 20 млн грн

У Київській облдержадміністрації планують виділити 20 млн грн на оновлення обласного автопарку машин швидкої допомоги і створення нового центру екстреної медичної допомоги. Питання фінансування відповідної програми розглянуть на найближчому засіданні Київської облради.

Про це під час сьогоднішнього засідання Васильківської міської ради повідомив голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук.

"Нині матеріальна база медичної сфери Київщини дуже застаріла. В жахливому стані автомобілі, немає належного забезпечення ліками бригад швидкої допомоги. Але область має можливість фінансувати такі програми", - запевнив губернатор Київщини.

За його словами, питання про зміни до бюджету Київщини в частині фінансування програми екстреної медичної допомоги на 20 млн грн порушуватимуть на наступному засіданні Київської облради.

Кошти спрямують на оновлення автопарку машин "швидкої", створення нового центру медичної допомоги у Київській області, а також належне постачання медикаментами чергових медичних бригад.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Мельничук: На програму екстреної медичної допомоги виділять 20 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути