Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2014 16:20

Гроші за впійманих диверсантів платитимуть на блок-постах Дніпропетровщини

Гроші за впійманих диверсантів платитимуть на блок-постах Дніпропетровщини
Фото: news.pn

Штаб національного захисту Дніпропетровської області визначив, що передача диверсантів і зброї та отримання відповідної винагороди відбуватиметься на блок -постах на кордоні області.

Про це повідомив керівник Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза.

Блок -пости розташовані в с.Покровське, (відповідальний - Олександр Кузьменко), поворот на село Просяне (Гарячий Сергій), с.Новопідгороднє Межівський район (Клименко Павло), с.Славянка ( Олександр Бородач), с.Александрополь Петропавлівський район (Ігор Лещенко), поворот на Петропавлівку з боку Первомайська (Олександр Бородаєв)

"Усі процеси будуть відбуватися анонімно. Гарантую всім громадянам, які виявлять бажання співпрацювати зі Штабом національного захисту, повну анонімність, конфіденційність і передачу винагороди. Ми готові захистити всіх російськомовних громадян сходу України", - зазначив Береза.

Він додав, що передача адміністративних будівель під охорону батальйону "Дніпро" здійснюватиметься таким чином: на блок -постах будуть розгорнуті групи, де збиратимуть представників громадськості та волонтерів. Вони повинні будуть забезпечити прохід груп охорони (спеціально сформовану групу "Донбас", яка є структурним підрозділом батальйону "Дніпро") в адмінбудівлі.

Нагадаємо, раніше за кожного переданого диверсанта Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголошено винагороду в розмірі $ 10 тис. , за кожне звільнене адміністративна будівля - $ 200 тис. Також винагороду оголошено за кожну здану одиницю стрілецької зброї. Зокрема , за автомат - $ 1 тис. , кулемет - $ 1,5 тис. , гранатомет - $ 2 тис.

Зараз ви читаєте новину «Гроші за впійманих диверсантів платитимуть на блок-постах Дніпропетровщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути