Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2016 17:08

Громадський активіст пояснив, чому Єфремов не тікатиме з України

Громадський активіст пояснив, чому Єфремов не тікатиме з України

Олександр Єфремов нікуди з України не втече, бо йому тут нічого не загрожує.

Про це Gazeta.ua заявив колишній прокурор з Луганська Сергій Іванов, коментуючи повідомлення громадського активіста Віталія Шабуніна, що колишній "регіонал" Олександр Єфремов оформлює закордонний паспорт і збирається втекти з України.

"Єфремов не втече, бо йому нічого боятися. Він нещодавно викупив у столичному житловому комплексі "Печерські Липки" цілий поверх, збирається там жити. Його не посадять, бо те, що інкримінують, — нісенітниця. Це робили спеціально, щоб він не отримав реального покарання", - сказав Іванов.

З його слів, Єфремов досі є "смотрящим" окупованої частини Луганської області.

"За моєю інформацією, Єфремов вирішує всі питання в окупованій частині Луганщини. На чий бізнес варто "наїхати". А чий не чіпати. Спілкується з Віктором Медведчуком, з депутатами російської Держдуми. Будинок Єфремова в Луганську ніхто не чіпає", - додав він.

Нагадаємо, 11 лютого Віталій Шабунін з Центру протидії корупції заявив, що кілька днів тому Єфремов замовив собі новий закордонний паспорт та збирається подорожувати. Адже домашній арешт Єфремова добіг кінця, а про новий ніхто в ГПУ не клопотався. За даними реєстру судових рішень першого листопада минулого року закінчився строк дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Зараз ви читаєте новину «Громадський активіст пояснив, чому Єфремов не тікатиме з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути