Ексклюзиви
пʼятниця, 17 лютого 2017 07:50

ГПУ не змогла довести причетність Льовочкіна до розгону Майдану

ГПУ не змогла довести причетність Льовочкіна до розгону Майдану

Генпрокуратура не знайшла доказів причетності нардепа та екс-голови Адміністрації президента Януковича Сергія Льовочкіна до розгону учасників Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Про це в ефірі 1+1 розповів начальник департаменту спец розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, пише ТСН.

"Він (Льовочкін) був допитаний в якості свідка у цьому провадженні, однак даних, які би вказували про його причетність до організації цього злочину, на сьогоднішній день не здобуто. Хоча слідство не завершено, слідство триває як стосовно виконавців, так і стосовно кожної особи, яка могла сприяти вчиненню цього злочину", - сказав Сергій Горбатюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Людей свідомо вели на забій" - Арестович про Майдан

Горбатюк також повідомив, що організація розгону студенів інкримінується колишньому президенту Віктору Януковичу, екс-голові РНБО і його заступнику, голові МВС тих часів і його заступнику, екс-керівнику Київської міської адміністрації, командирам "Беркуту".

Начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк розповів, що за злочини на Майдані засуджено лише одного обвинуваченого. За його словами, розслідування йде стосовно 351 особи, з яких майже півсотні – чиновники.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ не змогла довести причетність Льовочкіна до розгону Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути