пʼятниця, 19 вересня 2014 11:57

Головою Ради Криму став Константинов

Головою Ради Криму став Константинов

19 вересня 2014 Володимир Константинов обраний Головою Державної Ради - Парламенту Криму.

Про це повідомляє прес-служба Держради.

"Якщо наші безпосередні попередники увійшли в історію як народні обранці, котрі повернули Крим до Росії, то наша місія - побудувати новий російський Крим. Ми повинні організувати роботу з побудови нового російського Криму, забезпечити її нормативними документами. У нас є план побудови нового російського Криму. Це - Народна програма, яка складена за активної участі кримчан, за яку вони проголосували, коли віддали свої голоси за "Єдину Росію". Ми сподіваємося і на підтримку депутатів від ЛДПР в реалізації Народної програми: вона не вузькопартійна. Це дійсно народний документ - те, чого чекають від нас кримчани ", - сказав Володимир Константинов.

Голова Державної Ради обраний з числа депутатів таємним голосуванням з використанням бюлетенів.

Нагадаємо, що у березні 2014 року Константинов був звинувачений Генеральною прокуратурою у державній зраді. Згідно з постановою про дострокове припинення повноважень ВР АР Крим з 15 березня 2014 автоматично втратив повноваження голови.

Свого часу Константинов обирався до Верховної Ради Автономної Республіки Крим від виборчого блоку "Партія регіонів; Партія "Руський блок" — Блок "За Януковича!". 

Зараз ви читаєте новину «Головою Ради Криму став Константинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути