середа, 25 березня 2015 12:39

Головних рятувальників країни затримали у прямому ефірі на засіданні уряду

Головних рятувальників країни затримали у прямому ефірі на засіданні уряду
pravda.com.ua

Главу Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького затримали правоохоронці на засіданні Кабінету міністрів у середу.

Він затриманий за зловживання і причетність до корупційних схем в ДСНС.

"У ході досудового розслідування встановлена злочинна схема, побудована керівництвом ДСНС. Дана схема полягає в тому, що під час державних закупівель в порушення чинного законодавства закупівля паливно-мастильних матеріалів здійснювалася у ТОВ "Лукойл","Алянс" та інших підприємствах за значно завищеними цінами", - заявив представник МВС на засіданні уряду в середу.

"Уряд підтримує рішення про звільнення керівника і першого заступника, відсторонення всього керівництва по всій вертикалі Державної служби з надзвичайних ситуацій, і прошу Арсена Борисовича (міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков) провести розслідування точно також по всьому регіональному керівництву, яке було задіяне в корупційній схемі по розкраданню державних коштів", - сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Головних рятувальників країни затримали у прямому ефірі на засіданні уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути