Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2015 18:59

Голова МВФ приїде в Україну

Голова МВФ приїде в Україну
Крістін Лагард

Голова Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард 6 вересня відвідає Україну.

Про це у четвер під час брифінгу у Вашингтоні поінформував заступник керівника Департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Вільям Мюррей.

"Крістін Лагард відвідає конференцію міністрів фінансів країн G-20 в Анкарі. Також вона відвідає Україну для переговорів із урядом 6 вересня", - сказав він.

Як зазначив Мюррей, місія МВФ прибуде до Києва 22 вересня для переговорів з владою стосовно другого перегляду програми співпраці між Україною та МВФ.

Читайте також: Світова економіка зростатиме повільніше, ніж очікувалося - МВФ

Нагадаємо, наприкінці серпня спеціальний комітет кредиторів України погодився списати Україні 20% боргових зобов'язань державного боргу та відтермінувати сплату платежів на 4 роки. Як повідомлялося раніше, Міністерство фінансів України 12 березня розпочало консультації про реструктуризацію державного боргу. Метою Мінфіну є досягнення такої домовленості з кредиторами, яка дозволяла б досягти цілей реструктуризації, встановлених у програмі співпраці України з МВФ. Серед таких цілей - необхідність економії $15,3 млрд для платіжного балансу у період дії програми. Крім того, до 2020 року держборг не повинен перевищувати 71% ВВП, а починаючи з 2019 року його обслуговування не повинне обходитися економіці у більш ніж 10% на рік.

Зараз ви читаєте новину «Голова МВФ приїде в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути