Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2014 09:59

Геращенко назвала дикунством інцидент з Журавським під Верховною Радою

Уповноважений з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, народний депутат від партії УДАР Ірина Геращенко назвала дикістю дії мітингувальників, які вчинили напад на Віталія Журавського. У свою чергу, ініціатори мітингу, під час якого відбувся інцидент, заперечили причетність своїх активістів до історії з народним депутатом.

"Історія з Журавським - це дикунство чистої води. До речі, цей сюжет показали всі російські канали в головних новинах і деякі європейські. Прекрасна ілюстрація євроінтеграції", - написала Ірина Геращенко на своїй сторінці в Фейсбук.

 

Ініціатори мітингу біля стін Верховної Ради, під час якого відбувся напад на Віталія Журавського, заперечують причетність своїх активістів до інциденту.

"Інцидент з Віталієм Журавським - це, швидше за все, була провокація його конкурентів", - зазначив один з ініціаторів мітингу, лідер руху "Антимайдан" Сергій Поярков.

За його словами, в результаті нападу на політика в мас-медіа сформувалася "неєвропейська картинка, яка була використана ворогами України для того, щоб всіляко очорнити її імідж".

"Віталій Журавський - єдиний депутат з групи" Економічний розвиток", який всупереч тиску, який на нього чинився, підтримав закон про люстрацію. Чотири чи п'ять разів він виступав під час засідань Верховної Ради і агітував депутатів за те, щоб цей закон був прийнятий", - додав Сергій Поярков.

"Автомайдан" ніколи не сповідував методи насильства, тому я хочу принести вибачення і від імені себе, і від імені Єгора Соболєва (голови Люстраційного комітету, члена Ради партії "ВОЛЯ", - Ред). Ми вдячні йому за те, що він підтримував цей закон і знайшов в собі сили пробачити людей, які піддалися на провокацію", - сказав лідер "Автомайдану".

"Віталій Журавський є одним із співавторів закону про люстрацію. А те, що сталося – є величезною бідою суспільства, коли люди не бачать, що відбуваються ті зміни, заради яких відбувся Євромайдан, - додав Єгор Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко назвала дикунством інцидент з Журавським під Верховною Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути