пʼятниця, 19 вересня 2014 12:29

Генпрокуратура передумала закривати справу проти Бакуліна

Генпрокуратура  передумала закривати справу проти Бакуліна
ЕРА

Керівництво Генеральної прокуратури України скасувало постанову про закриття кримінального провадження щодо колишніх керівників НАК "Нафтогаз України", очолюваного Євгеном Бакуліним.

У Генпрокуратурі нагадали, що за поданням Міністерства внутрішніх справ України прокурором Генпрокуратури, який здійснював процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо колишніх керівників НАК "Нафтогаз України" вказане виробництво було закрито на підставі ч.3 ст. 284 КПК України.

"В цей же день після отримання інформації керівництвом Генеральної прокуратури України постанову про закриття кримінального провадження заступником Генерального прокурора України Віктором Шокіним скасовано", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, колишній глава Нафтогазу Євген Бакулін був затриманий в березні цього року за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах. Пізніше Печерський районний суд Києва виніс рішення відпустити його під заставу в розмірі близько 10 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура передумала закривати справу проти Бакуліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути