Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2015 02:15

Гаррі Каспаров: До вбивства Бориса Нємцова причетні еліти Путіна

Гаррі Каспаров: До вбивства Бориса Нємцова причетні еліти Путіна
ruposters.ru

Відомий російський опозиціонер, голова "Фонду захисту прав людини" Гаррі Каспаров вважає, що до вбивства Бориса Нємцова причетні еліти Путіна, які вважають, що для них немає нічого неможливого.
Про це він заявив у середу, виступаючи на слуханнях у Підкомітеті співпраці з питань Європи та регіональної безпеки Сенату США, передає "Укрінформ".

"Борис був відвертим критиком поліцейської держави, яка не терпить критиків. Його постійна присутність регулярно бентежила наростаючу тоталітарну диктатуру, яка не може дозволити навіть незначної кількості правди", - зауважив Каспаров.

Він зазначив, що остання доповідь Нємцова "мала стосуватися присутності російських військ в Україні, воєнної боротьби Путіна проти вразливої демократичної держави в Європі". Борис також активно підтримував Закон Магнітського, наголосив російський опозиціонер.

"Борис Нємцов був убитий, тому що це могло статися. Путін та його еліти вважають, що після 15-ти років при владі немає нічого неможливого, немає ліній, які вони не можуть перетнути", - заявив Каспаров.

На переконання опозиційного політика, почуття безкарності російської влади в поєднанні з атмосферою ненависті й насильства пропаганди Путіна, створеної в Росії, "є смертельною комбінацією".

Зараз ви читаєте новину «Гаррі Каспаров: До вбивства Бориса Нємцова причетні еліти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути