неділя, 19 квітня 2015 18:10

"Ганьба!" кричали в Севастополі, а в Києві "латали" квітами дороги
6

Gazeta.ua пропонує підбірку найцікавіших протестів та акцій, які відбулись за тиждень в країні, з 13 по 19 квітня.

15 квітня, Севастополь

Поліція розігнала активістів, які прийшли на чергову антиурядову акцію, що проходить на площі Нахімова. Мітинг був організований активістами місцевого громадського руху "Захистимо Севастополь" - організації, яка вже неодноразово проводила акції, спрямовані проти міської влади. Городяни, які прийшли на масовий захід, зустріли дії поліцейських гаслом "Ганьба!".

 16 квітня, Київ

Громадські активісти зібралися під стінами Конституційного суду України з вимогою підтримати процеси люстрації в країні. Серед учасників акції представники "Свободи" та "Народного руху". Натомість будівля суду оточена силовиками.

 

Автор: УНН
 
Автор: УНН
 

16 квітня, Київ

Київські велосипедисти зібралися біля Лядських воріт на Майдані Незалежності, аби привернути увагу міської влади до не облаштованості столичних вулиць до їхніх потреб. Акцією "Велосипедом на роботу" вони прагнули привернути увагу міської влади до велосипеду – як екологічно чистого виду транспорту, який до того ж допомагає вести здоровий спосіб життя. До велосипедистів приєднався і мер Києва Віталій Кличко, що із солідарності сьогодні приїхав на роботу на велосипеді.

Автор: УНН
 
Автор: УНН
 

16 квітня, Київ

Біля заводу "Арсенал" пройшла акція "Квітами по ямах в асфальті", яка покликана привернути увагу влади до великої кількості ям на дорогах і тротуарах. Молоді активісти "залатали" ями в асфальті креативними квітковими композиціями, які виготовили із живих квітів та декоративних матеріалів.

Автор: УНН
 
Автор: УНН
 
Зараз ви читаєте новину «"Ганьба!" кричали в Севастополі, а в Києві "латали" квітами дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути