Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2014 18:03

Філатов став заступником голови АПУ

Філатов став заступником голови АПУ
Фото: aspekty.net

Президент України Петро Порошенко своїм указом призначив Олексія Філатова заступником голови адміністрації президента.

"Призначити Філатова Олексія Валерійовича заступником голови адміністрації президента України", - йдеться в тексті указу, оприлюдненого на сайті глави Української держави у вівторок.

Філатов - партнер юридичної фірми "Василь Кісіль і Партнери", керівник практик: Вирішення спорів; Інтелектуальна власність.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті фірми "Василь Кісіль і Партнери", Філатов спеціалізується на міжнародному і національному арбітражному і судовому процесі, приділяючи особливу увагу інвестиційним, корпоративних і комерційних спорах, а також має суттєвий досвід вирішення спорів у банківській сфері.

"Очолюючи практику вирішення спорів ЮФ "Василь Кісіль і Партнери", Філатов керує командою юристів, яка веде більшість судових і арбітражних справ фірми", - наголошується в інформації.

Арбітражні справи, в яких Філатов представляв клієнтів, розглядалися Арбітражним інститутом Торгової палати Стокгольма (SСС), Лондонським міжнародним арбітражним судом (LCIA), а також по регламентам МТП, UNCITRAL, МКАС при ТПП України та МКАС при ТПП РФ. Філатов також регулярно бере участь в якості експерта або радника з українського права в міжнародних арбітражних і судових процесах. Його досвід включає участь у процесах у Високому суді правосуддя в Лондоні, судах Швейцарії та Кіпру.

Зараз ви читаєте новину «Філатов став заступником голови АПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути