Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 13:33

Фаріон попросила СБУ розібратися зі 148 депутатами, які зрадили Україну

Фаріон попросила СБУ розібратися зі 148 депутатами, які зрадили Україну
Ірина Фаріон. Фото: podrobnosti.ua

Нардеп від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Фаріон звинуватила в державній зраді депутатів, які звернулися до Польського уряду з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті ВО "Свобода".

Зокрема, зазначено, що Фаріон скерувала депутатське звернення до Голови СБУ та голови Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України щодо державної зради, яку вчинили 148 народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я би тричі перехрестився, побачивши Фаріон на посаді міністра" – експерт про тіньовий уряд "Свободи"

"Звернення 148 народних депутатів України до Сейму Республіки Польща з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу та засудити злочинні діяння українських націоналістів викликало широкий суспільний резонанс не тільки в Україні, а й в усьому світі", - зазначила Фаріон.

Нардеп заявила, що історія не знає подібних прецедентів, коли народні депутати, які отримали мандат від українського народу, намагалися дискредитувати свою націю й свою державу.

"Вперше у світовій історії державні діячі однієї країни звернулися до іншої з проханням публічно принизити їхню націю, їхніх героїв. Цей вчинок є відвертою підривною діяльністю проти України. Підписанти принесли в жертву честь і гідність України і стали на шлях національної зради", – заявила націоналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон успішно показала Донецьку свою книгу

У своєму звернені до СБУ вона вимагає здійснити перевірку наявності в діях народних депутатів України ознак державної зради та притягнути винних осіб до відповідальності.

Від регламентного комітету свободівка вимагає перевірити, чи такими діями 148 парламентарів не порушили присяги народного депутата.

"Якщо суспільство не дасть цим виродкам відсічі, то тоді складно собі уявити, що українці матимуть перспективу. Такі депутати, як Калєснічєнко, всі ті 148 негідників мають сидіти за ґратами", – констатувала Фаріон.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон попросила СБУ розібратися зі 148 депутатами, які зрадили Україну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

425

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути