субота, 22 листопада 2014 14:40

Фактор Ляшка у коаліції заставить владу виконувати усі взяті на себе зобов'язання – політолог

Фактор Ляшка у коаліції заставить владу виконувати усі взяті на себе зобов'язання – політолог
Фото: elise.com.ua

Широкоформатність коаліції сприятиме її довговічності. Таку думку висловив у коментарі Gazeta.ua політолог Володимир Цибулько.

"Дуже символічно, що всі демократичні сили об'єдналися навколо спільної державницької мети саме у річницю Майдану", - сказав він.

За його словами, широкоформатність коаліції, сприятиме її довговічності та ефективності. І навіть при зміні певних гравців, дозволить залишити основний вектор розвитку. Що дуже яскраво підтверджується результатами соціологічного опитування групи "РЕЙТИНГ" – серед можливих форматів коаліції найбільшою підтримкою користуються "Блок Порошенка – Народний Фронт – Самопоміч – Радикальна партія – Батьківщина".

"І навіть якщо основні виконавчі функції у коаліції візьмуть на себе представники Народного Фронту та Блоку Петра Порошенка, наявність Олега Ляшка, через його вольові якості заставить їх  виконувати усі взяті на себе зобов'язання" – підсумував політолог.

Нагадаємо, що вчора пізно увечері, представники 5-ти демократичних проєвропейських партій завершили узгодження тексту коаліційної угоди.

Зараз ви читаєте новину «Фактор Ляшка у коаліції заставить владу виконувати усі взяті на себе зобов'язання – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути