Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2012 20:11

Єнакіївську школу Януковича доремонтують за 28,5 млн грн

Єнакіївську школу Януковича доремонтують за 28,5 млн грн
У 2011 році на ремонт школи Януковича вже виділяли 28,42 млн грн. Фото: donbass.ua

Головне управління капітального будівництва Донецької облдержадміністрації 14 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "ПП "В.К.П. "Постачсбувторг" на продовження реконструкції школи №34 м. Єнакієво вартістю 28,54 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

"Постачсбувторг" Вадима Аурсаліді має до кінця цього року провести загальнобудівельні роботи в існуючій та нових будівлях школи, влаштувати спортмайданчик, вентиляційну фасадну систему. Роботи фінансуються за кошти субвенції з державного бюджету.

Єнакіївську школу, яку закінчив президент Віктор Янукович, почали ремонтувати в 2011 р. Тоді підряд вартістю 28,42 млн грн без конкурсу отримала фірма "Марморокбуд", пов'язана з сім'єю міністра регіонального розвитку будівництва і ЖКГ Анатолія Близнюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єнакієвому школу Януковича перетворять на "школу майбутнього"

Директор фірми Олександр Малич тоді пояснював, що "Марморокбуд" було обрано за неконкурентною процедурою через те, що "мы очень приличная фирма, строго выполняющая свои обязательства. Мы заработали себе нормальный здоровый авторитет. Поэтому, как теперь модно говорить, без комментариев".

Зараз ця компанія участі в тендері не брала взагалі.

Нагадаємо, цього літа Віктор Янукович відвідав Єнакієве, де він народився і виріс. Водночас місто отримало субвенцію з держбюджету у розмірі 103,41 млн грн на розвиток житлово-комунальної сфери. За ці кошти в місті придбали всесезонну конвеєрно-вакуумну машину Dulevo 5000 Evolution за 2,38 млн грн, замовили капітальний ремонт доріг на суму 17,98 млн грн і капремонт центру дитячої та юнацької творчості за 2,25 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Єнакіївську школу Януковича доремонтують за 28,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути