Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2014 13:56

Екс-головнокомандувач НАТО розповів, як Україні перемогти Росію

Екс-головнокомандувач НАТО розповів, як Україні перемогти Росію

Колишній головнокомандувач об'єднаними збройними силами НАТО в Європі Уеслі Кларк розповів про те, що для перемоги у війні з Росією Україні варто реорганізувати Збройні сили.

Кларк, який був автором книги "Як перемогти в сучасній війні" розповів журналістам видання "Новий час" про важливість дотримання перемир'я на Донбасі та реформування української армії, - повідомляє "ТСН"

"Зараз важливо, щоб обидві сторони дотримувалися режиму припинення вогню, і, будемо сподіватися, що на цьому конфлікт закінчиться. На випадок, якщо перемир'я не буде успішним, Україні потрібно скористатися моментом і реорганізувати свої збройні сили", - заявив експерт, додавши, що дуже сподівається на те, що бойовики все-таки будуть дотримуватися режиму припинення бойових дій.

Також він підкреслив, що допомогти Україні отримати перемогу в цій війні допоможе реорганізація Збройних сил і навів приклад Великої Вітчизняної війни: "Візьміть, приміром, Велику Вітчизняну війну. У 1941 році в перші кілька тижнів війни була знищена велика частина збройних сил радянської армії в західному регіоні. Але вже в грудні 1941-го удар німців під Москвою відбила армія, створена за ці місяці. Так що все це цілком можливо".

Зараз ви читаєте новину «Екс-головнокомандувач НАТО розповів, як Україні перемогти Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути