понеділок, 12 жовтня 2015 15:59

Екс-генпрокурор Піскун має розкішну віллу у Франції - нардеп
10

Колишній генпрокурор Святослав Пусікун володіє віллою у французькому містечку Ле Канне поблизу Канн, відомому на весь світ завдяки набережній Круазет і червоній доріжці міжнародного кінофестивалю.

Про це у блозі на "Українській правді" повідомив нардеп Сергій Лещенко.

Повна адреса гніздечка колишнього чиновника: 1745 Chemin des Collines, Le Cannet, France 06250.

Будинок Піскуна оформлений на компанію SCI Kuasar, яку придбано на його дружину Світлану Піскун та дочку Тетяну Іващенко у грудні 2011 року. Саме тут і жив Піскун, коли в часи Януковича втік з України.

Земельна ділянка Піскуна має номер 181.

"Піскун підробив документи – проставив фальшиві штампи у свій закордонний паспорт. Робив це з метою створити хибне уявлення, що Піскун в часи Януковича він жив в Україні, а тому мав право балотуватися на виборах 2014 року, бо нібито не порушував пятирічний термін проживання на території держави...

Я вже не один місяць намагаюся порушити кримінальне провадження проти Піскуна за підробку документів. Нарешті, минулого тижня отримав з прокуратури Києва позитивну відповідь – екс-генпрокурор тепер під слідством. Сподіваюсь, що цей епізод доповнять незаконним збагаченням і хабарництвом, а вілла на Лазурному узбережжі Франції з місця перепочинку від української буденності перетвориться на речовий доказ у справі", - написав Лещенко.

Зараз ви читаєте новину «Екс-генпрокурор Піскун має розкішну віллу у Франції - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути