пʼятниця, 31 жовтня 2014 12:59

Екс-чоловіка комуністки Калетник призначили відповідальним за боротьбу з корупцією

Екс-чоловіка комуністки Калетник призначили відповідальним за боротьбу з корупцією

Керівником Головного департаменту з питань діяльності правоохоронних органів та протидії корупції Адміністрації президента 17 жовтня цього року був призначений Дмитро Єлманов.

До цього призначення з серпня цього року Єлманов був позаштатним радником голови Адміністрації президента Бориса Ложкіна, пишуть Наші гроші.

За інформацією видання, Дмитро Єлманов у 90-х заснував будівельну корпорацію "БМ Груп", яку у 1996-2003 роках очолювала його колишня дружина – нардеп Оксана Калетник, яка у цьому році вийшла з Компартії. Колишня комуністка є племінницею "регіонала" Григорія Калетника та двоюрідною сестрою екс-голови митниці часів Віктора Януковича Ігоря Калетника.

Подружжя Єлманових пов'язують з Борисом Ложкіним. Зокрема, Оксана Єлманова (повернула дівоче прізвище Калетник у 2012 році) створила регіональний щотижневик "Телетиждень", який потім перейшов медіахолдингу Ложкіна.

Протягом 2000-2008 років Дмитро Єлманов разом із Львом Парцхаладзе був співзасновником ТОВ "Квадрат-Дружби народів".

На сьогоднішній день Єлманов є засновником ТОВ "Оріон-Девелопмент" та ТОВ "ЕТС Крани". ТОВ "Оріон-Девелопмент" і ТОВ "ЕТС Крани" зареєстровані у Києві на вул. Жмеринській, 26.

Тут же зареєстровані ТОВ "БМ Транс", ТОВ "Еф Ай Ем Девелопмент Плюс" (раніше називалося "БМ Рент"), ТОВ "БМ-Бас" і сама корпорація "БМ Груп".

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловіка комуністки Калетник призначили відповідальним за боротьбу з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути