четвер, 16 січня 2014 13:47

Єфремов заявив про "безкультур'я" в сесійні залі

Єфремов заявив про "безкультур'я" в сесійні залі
Олександр Єфремов Фото: obozrevatel.com

 

Очільник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов вважає неприйнятним той формат роботи, який був сьогодні у сесійні залі.

Про це він сказав на брифінгу в парламенті, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Після такої роботи в парламенті всі провідні телеканали інших країн показують це безкультур'я, яке є в нашій сесійній залі. Я радий тому, що наші депутати поводять себе стримано в цій ситуації, пересилюючи себе, а також тому, що ми не були ініціаторами жодного конфлікту,який сьогодні відбувався. При цьому, ми виконали всю програму та всі цілі, які були поставлені на сьогодні", - зауважив депутат.

За словами "регіонала", депутати більшості виконали не тільки зобовязання перед державою, а також прохання опозиції про створення тимасової слідчої комісії по розслідуванню конфлітків під час мирних акцій та зміни до закону про амністію.

"Зміни до закону про амністію були прийняті, аби працював попередній закон. Юристи та працівники правоохоронних органів внесли поправки. Вони гарантують, що той закон, який ми прийняли з самого початку буде працювати", - пояснив лідер фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов заявив про "безкультур'я" в сесійні залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути