Ексклюзиви
понеділок, 29 червня 2015 12:30

Єфремов піде на місцеві вибори на Луганщині - експерт

Єфремов піде на місцеві вибори на Луганщині - експерт
Фото: ipress.ua

Розгляд справи проти колишнього "регіонала" Олександра Єфремова нагадуватиме процес щодо судді Оксани Царевич. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Тарас Загородній.

"Царевич голосно заарештовували, надягали браслет. А потім тихо відпустили. Тепер вона просто під домашнім арештом. Враховуючи, як влада поводиться із тими, хто підтримав сепаратистів на Донбасі, справа Єфремова закінчиться нічим. Він - не дурна людина. Навряд чи є прямі докази того, що фінансував бойовиків", - зазначив він.

За словами експерта, такі дії щодо Єфремова не додадуть владі популярності. "Люди погано відреагують. Буде зрозуміло, що влада взагалі не збирається реально боротися з корупцією і зберігає неписану угоду: своїх попередників не чіпати. Якщо подивитися хронологію, жоден з "регіоналів" не покараний. Тому буде спроба реваншу "Опозиційного блоку", який гарно виступить на місцевих виборах через протест людей проти влади. Це додасть нестабільності в країні, через що можуть бути перевибори парламенту. До списку на місцевих виборах Єфремова наряд чи візьмуть. Тому він піде десь в Луганську, бо досі має там вплив", - зауважив Загородній.

Політолог вважає, що якщо Єфремов відчує, що влада хоче влаштувати на його прикладі показове покарання, втече з країни, як це зробив Сергій Клюєв.

Нагадаємо, 1 липня спливає термін домашнього арешту колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Його підозрюють у службових зловживаннях та службовому підробленні.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов піде на місцеві вибори на Луганщині - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути