Ексклюзиви
субота, 22 серпня 2015 22:54

Джемілєв розповів, скільки залишилося "понтуванню" Путіна

Джемілєв розповів, скільки залишилося "понтуванню" Путіна
Фото: zn.ua

Санкції проти Росії все ж таки дають про себе знати. РФ з часу окупації Криму через санкції втратила десь 156 мільярдів доларів. Це приблизно третина золотовалютного резервного запасу Росії. Якщо такими темпами триватиме, то лишається ще два роки з кількома місяцями.

Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив лідер кримськотатарського народу, уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Також він додав, що "темпи (розорення РФ - ред.) наростатимуть. Особливо, якщо будуть реалізовані плани щодо ембарго на закупівлю нафти і газу (а це основні валютні надходження Росії), то ці терміни значно зменшаться".

Джемілєв нагадав, що Радянська влада перед розпадом вела себе так само, як зараз поводиться Путін і його оточення.

"Вела (Радянська влада - ред.) себе так, як ніби вона існуватиме вічність. Але, як говорять, "понтується" людина", - зазначив глава кримськотатарського народу.

"У цілому становище Росії – слава Богу! Я ніколи не думав, що буду тішитися з того, що в якісь країні погано, але зараз я вимушений радіти, тому що ця держава окупувала мою країну. Зараз ситуація така, що, я думаю, не так довго лишилося цьому режиму", - додав Джемілєв.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв розповів, скільки залишилося "понтуванню" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути