понеділок, 25 травня 2015 02:30

Дуда обіцяє відкритий стиль президентства

Дуда обіцяє відкритий стиль президентства

Кандидат у президенти Польщі від опозиційної партії "Право і Справедливість" (PiS) Анджей Дуда, який згідно з даними екзіт-полу переміг у виборах, обіцяє відкритий стиль президентства.

Про це він заявив у своєму виборчому штабі після оголошення даних екзіт-полу центру досліджень IPSOS для телеканалів TVP, TVN i Polsat, в яких Дуда на 6% випередив чинного президента Броніслава Коморовського.

"Я переконаний, що ми разом можемо змінювати нашу країну. Для цього народ має бути єдиним. Двері президентського палацу будуть відкриті для громадських ініціатив",- заявив Дуда.

Він подякував усім полякам за участь у виборах і наголосив, що за нього проголосували ті, хто хоче у Польщі змін.

Глава польського уряду Ева Копач, партія якої - "Громадянська платформа" підтримувала чинного президента Броніслава Коморовського, вже привітала Дуду з перемогою і гарантувала хорошу співпрацю Ради міністрів РП з новим президентом.

Президент Європейської ради Дональд Туск подякував Коморовському за п'ять років президентства і побажав Дуді якнайкращої каденції на посту глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Дуда обіцяє відкритий стиль президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути