Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2017 21:18

Дострокові вибори розпалять у Києві справжню бійню - Висоцький

Дострокові вибори розпалять у Києві справжню бійню - Висоцький
Фото: electioninfo.org.ua

Росія використає дострокові вибори Верховної Ради, щоб привести своїх агентів до влади. Це спровокує справжній громадянський конфлікт в Україні.

Про це сказав депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Сергій Висоцький в інтерв'ю Gazeta.ua.

"На дострокові вибори президента й парламенту ставить Кремль. Так хочуть привести до влади лояльних до себе політиків та реокупувати Україну. Або зробити так, щоб тут почалась справжня бійня.

Ви уявляєте собі, "Опозиційний блок" умовно має більшість. В Україні 280 тисяч людей пройшли бойові дії. Вони свою кров віддавали за те, щоб держава вижила, щоб Україна була. Бачили, як гинуть їхні товариші, вони їх ховали. А Бойко у Верховній Раді виходить на трибуну: "Росія – наш найкращий друг. Путін - молодець". Це призведе до реального протистояння і бойових дій вже на вулицях Києва. Цим скористається Москва. Тому питання недопущення проросійських політиків до влади пріоритетне", - наголосив Висоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва виношує план знищення України. Ми на грані виживання - Висоцький

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Після цього Москва зарахувала український півострів до свого складу.

Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Повний текст інтерв'ю Сергія Висоцького шукайте на сайті Gazeta.ua та в "Газеті по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Дострокові вибори розпалять у Києві справжню бійню - Висоцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути