Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 18:30

Дочка Юлії Тимошенко не живе з чоловіком

Дочка Юлії Тимошенко не живе з чоловіком

Дочка екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Євгенія Карр близько місяця живе окремо від чоловіка. Вона хоче розлучитися із англійським музикантом Шоном Карром.

"Шон виїхав у Великобританію готуватися до гастролів. А Женя залишилася в Україні, щоб підтримувати мати, Юлію Тимошенко, яку засудили на 7 років. Вони молоді, могли і посваритися через це", - розповіла родичка Юлії Тимошенко, яка не захотіла називатися.

Наскільки їй відомо, Женя не планує розлучатися.

"Зараз у неї є важливіші справи. Нещодавно вона зустрічалася із депутатами європарламенту, щоб якось допомогти матері. Зараз допомагає готувати документи на апеляцію. Вона була вдячна Шону, що він підтримував її маму, приїжджав у наметове містечко під Печерський суд. Недавно у них була шоста річниця весілля. Не святкували, бо не той настрій", - сказала родичка Тимошенко.

Як відомо, Євгенія Тимошенко познайомилася на 10 років із старшим Шоном Карром в одному із англійських кафе. Весілля зіграли у Києві 2 жовтня 2005 року. Востаннє подружжя бачили разом 24 вересня, коли вони під'їхали на мотоциклах до СІЗО, аби підтримати Юлію Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Юлії Тимошенко не живе з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути