вівторок, 01 грудня 2015 11:31

До "Свободи" та "Укропу" може примкнути партія Ляшка - політолог

До "Свободи" та "Укропу" може примкнути партія Ляшка - політолог
Фото: pravove-pole.info

Об'єднання "Свободи" і "Укропа" в парламенті означатиме прихований захід "Свободи" під "Укроп". Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

"Свобода" дуже меркантильна партія. За чутками, без грошей майже нічого не робить. Об'єднуючись з "Укропом" вона отримає фінансування з його боку. Водночас "Укроп" за рахунок "Свободи" підвищить свою вагу в українському політикумі. Це важливо. Тим більше тоді, коли всі говорять про дострокові парламентські вибори", - пояснив Кочетков.

На його думку, до такого об'єднання може примкнути Радикальна партія Олега Ляшка.

"Особливо, якщо казати про місцеві органи влади. "Батьківщина" у Верховній Раді ні до кого не примикатиме. Але на місцевому рівні між нею, "Укропом" та "Свободою" може бути повна співпраця", - не виключив експерт.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський повідомив, що "Укроп" і "Свобода" ведуть переговори про об'єднання в парламенті. "У парламенті є "окупаційна" опозиція - це не мій термін, я його запозичив - тому повинна виникнути патріотична опозиція", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «До "Свободи" та "Укропу" може примкнути партія Ляшка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути