Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2014 12:25

Держприкордонслужба відправила в зону АТО модернізовані БТРи і зимову екіпіровку
3

Фото: dpsu.gov.ua

27 вересня з однієї з військових частин Держприкордонслужби в Києві в зону АТО відправили 6 бронетранспортерів, 8 вантажних автомобілів КрАЗ і 3 мікроавтобуси.

Про це повідомляє censor.net.ua з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Повідомляється, що зазначена техніка є першою частиною техніки, яку найближчим часом доставлять на українсько-російський кордон і в зону АТО для посилення прикордонних підрозділів. Колона також везе їм зимову екіпіровку та інше військове майно.

"БТРи були передані прикордонному відомству від Міністерства оборони України і пройшли капітальний ремонт на Миколаївському бронетанковому заводі. Всього Держприкордонслужбі передано і відремонтовано 20 БТРів", - йдеться в повідомленні.

В прикордонній службі також відзначають, що тепер Миколаївський бронетанковий завод модернізує для прикордонників партію бронетранспортерів. Їх оснастять 2 дизельними двигунами. Вони будуть значно потужнішими і з меншим споживанням палива.

Друга частина техніки відправиться в зону АТО через кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Держприкордонслужба відправила в зону АТО модернізовані БТРи і зимову екіпіровку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути