Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2015 17:45

Cутички під Радою спровокувала російська ФСБ - експерт

Cутички під Радою спровокувала російська ФСБ - експерт
Lb.ua

Сутички між мітингувальниками та міліціонерами відбулися внаслідок російської підривної діяльності та спротиву українських радикалів.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-депутат Тарас Стецьків.

"Це однозначно провокація. Після бою кулаками не машуть. Допускаються будь-які мирні форми протесту проти прийняття змін до Конституції. Але те, що "Правий сектор","свободівці" абихто здійняли після голосування,- недопустимо", - заявив він.

На думку політика, до сутичок під Верховною Радою може мати безпосередню причетність російська Федеральна служба безпеки.

"Це також могло спланувати російське ФСБ, яке втягнуло туди окремих молодих людей. Вони використовують наших громадян для того, щоб продовжувати підривну діяльність в Україні. Масове зібрання людей, протест проти Конституції став чудовим полем для цього", - підкреслив Стецьків.

Експерт також наголосив, що українська влада теж несе відповідальність за сутички під Радою.

"Руками й наших політиків суспільство було втягнуте у масове протистояння не на життя, а на смерть. Потрібно важко покарати, ту частину радикальних мітингувальників, які вдалися до нападу на нацгвардійців і спроби штурму парламенту. На жаль, суспільство розколоте змінами до Конституції і є вірогідність подальших сутичок",- додав Стецьків.

Нагадаємо, сьогодні під будівлею парламенту відбулися сутички між мітингувальниками та міліціонерами. За останніми даними, постраждали 124 людини, 10 - у важкому стані. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко уточнив, що від кульового поранення у 17 лікарні загинув солдат Нацгвардії з Херсонщини Ігор Дебрін. Міністр внутрішніх справ заявив, що Олег Тягнибок привів під парламент бандитів, які вбивали та калічили людей.

Зараз ви читаєте новину «Cутички під Радою спровокувала російська ФСБ - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути