понеділок, 02 березня 2015 20:53

Чорновол назвала піаром "пенсійне голосування" з п'ятого разу

Чорновол назвала піаром "пенсійне голосування" з п'ятого разу
Тетяна Чорновол Фото: ukrinform.ua

Депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол назвала блокування депутатами законопроекту щодо скорочення спецпенсій піаром. Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Не розумію, чому блокують ("пенсійне голосування" - ред.) у Верховній Раді. Більше, ніж піар, це назвати не можна. Особливо мене роздратував виступ Бойка, який почав пояснювати уряду, яким чином треба наповнювати бюджет. Хай поверне те, що він вкрав", - розповіла вона.

Вона зазначила, що кредит МВФ потрібен, щоб утримати курс гривні. Якщо би депутати не проголосували за пенсійне скорочення, то наслідком цього був би обвал гривні.

"Чим глибше ми падаємо у цю яму, тим більше часу нам треба, щоб з неї вийти. Нам дуже потрібні кредити МВФ, щоб втримати курс гривні. Коли була подібна криза в 97 році, обвалилась гривня, то нам потрібно було 5 років, щоб просто вийти на початкові позиції. Нам потрібно, щоб гроші МВФ надійшли якомога раніше. В останній місяць перший серйозний стрибок курсу валюти. Фактично гроші МВФ повинні були бути ще вчора. Ситуацію на валютному ринку врятував би мільярд доларів, який би надійшов на півмісяця тому", - наголосила вона.

Нагадаємо, Верховна Рада з п'ятого разу проголосувала за зміни до бюджету, які стосуються скорочення спецпенсій, наприклад для прокурорів та суддів.

Зараз ви читаєте новину «Чорновол назвала піаром "пенсійне голосування" з п'ятого разу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути