Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2012 20:54

Чорновіл: "Янукович збільшує охорону, бо боїться, що його вб'ють свої ж"

Чорновіл: "Янукович збільшує охорону, бо боїться, що його вб'ють свої ж"
Чорновіл: "Його страх перед своїми, ще з тих часів, коли я там був..." Фото: novaya.com.ua

Найбільший страх у президента Віктора Януковича перед його оточенням.

Таку думку озвучив позапартійний депутат Тарас Чорновіл в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи перспективи Януковича на президентських виборах 2015 року, пише Українська правда.

"Перше, Януковичу треба до 15-го року, вибачте мене за дуже жорстке висловлювання, не просто політично, а в принципі дожити. Ви бачите, як він з кожним днем посилює охорону. І що він, думаєте, охороняється від людей, від мітингів? Він охороняється від Тимошенко і її партії? Він від своїх охороняється", - заявив політик.

"Причому його страх перед своїми, ще з тих часів, коли я там був... Мені здається, що він дуже добре розуміє, що певне повернення до окремих принципів 90-х, і те наскільки його діяльність зашкодила багатьом там донецьким, з середовища Партії регіонів, олігархічного середовища... Мені здається, він досить добре це оцінює. У нього дуже добрий цей інстинкт самозбереження", - розповів Чорновіл.

"Коли ще був їздив з ним, він дуже любив хизуватися, ну хизуватися дуже умовно, тим як його отруювали, як на нього замахи робили, яка в нього охорона постійна. І завжди згадувалося своє внутрішнє середовище, чужі на нього замахів не робили", - уточнив екс-"регіонал".

"Я думаю, що у Януковича сьогодні буде дуже серйозна спроба опиратися на певні силові структури, на силові важелі, і він буде старатися максимально поєднати їх і сім'ю. Вже сьогодні це відбувається", - вважає Чорновіл.

"Щодо 15 року, по партії у нього виникнуть дуже-дуже серйозні проблеми. По сім'ї, мені здається, він тут теж переграє, і мені здається, сім'я починає грати серйозно проти нього. Тому що ображених в партії, які мають можливості впливу, буде дуже багато", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Янукович збільшує охорону, бо боїться, що його вб'ють свої ж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути